STICHTING HSV • DE HAAGSCHE SCHOOLVEREENIGING

Welkom op onze scholen

Bij de Haagsche School Vereeniging staan ​​we voor een belangrijk motto. Wij geloven dat we moeten doen wat we kunnen om wereldburgerschap te bevorderen en vaardigheden te ontwikkelen bij onze leerlingen die ze nodig hebben voor levenslang leren. Onze missie is daarom: global citizenship, lifelong learning!

Lees meer »

Vacature

Vacature stafmedewerker met de focus op HR taken (24 uur) per 1 september 2020

Klik hier om al onze vacatures op al onze scholen te bekijken.

Lees meer »

Nieuws

Coronavirus

Het kabinet heeft besloten tot een stapsgewijze heropening van alle scholen voor primair onderwijs met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Helaas zullen de meeste kinderen nog enige tijd niet volledig naar school kunnen terugkeren. Alle ouders ontvangen, per locatie, van de locatieleider organisatorische informatie over de heropening van de scholen.

Lees meer »

HSV – Gegevensbescherming (AVG)

De HSV heeft zich gecommitteerd om transparant te zijn over hoe we de persoonlijke gegevens van uw kind gebruiken en bewaren. We werken momenteel ons privacybeleid bij om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe normen die zijn geïntroduceerd door de Europese wet inzake gegevensbescherming, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons bijgewerkte […]

Lees meer »