STICHTING HSV • DE HAAGSCHE SCHOOLVEREENIGING

Welkom op onze scholen

Bij de Haagsche School Vereeniging staan ​​we voor een belangrijk motto. Wij geloven dat we moeten doen wat we kunnen om wereldburgerschap te bevorderen en vaardigheden te ontwikkelen bij onze leerlingen die ze nodig hebben voor levenslang leren. Onze missie is daarom: global citizenship, lifelong learning!

Lees meer »

Vacatures

Nieuws

Coronavirus

Omdat onze scholen onder de regels en voorschriften van de Nederlandse overheid vallen, wil ik u -wellicht ten overvloede- graag informeren over het reisadvies van de Nederlandse autoriteiten. Met de wereldwijde pandemie wordt mensen gevraagd om uiterst voorzichtig te zijn bij het boeken van hun vakantie deze zomer.

Lees meer »

HSV – Gegevensbescherming (AVG)

De HSV heeft zich gecommitteerd om transparant te zijn over hoe we de persoonlijke gegevens van uw kind gebruiken en bewaren. We werken momenteel ons privacybeleid bij om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe normen die zijn geïntroduceerd door de Europese wet inzake gegevensbescherming, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons bijgewerkte […]

Lees meer »