STICHTING HSV • DE HAAGSCHE SCHOOLVEREENIGING

Welkom op onze scholen

Bij de Haagsche Schoolvereeniging staan ​​we voor een belangrijk motto. Wij geloven dat we moeten doen wat we kunnen om wereldburgerschap te bevorderen en vaardigheden te ontwikkelen bij onze leerlingen die ze nodig hebben voor levenslang leren. Onze missie is daarom: global citizenship, lifelong learning!

Lees meer »

Vacatures

Nieuws

Tevredenheidsonderzoeken

Onlangs zijn de uitkomsten bekend geworden van de tevredenheidsonderzoeken die hebben plaatsgevonden. We hebben regelmatig (externe) tevredenheidsonderzoeken onder leerlingen, ouders en personeel. Over de hele linie bleek uit de laatste rapportage dat de HSV scoort boven het landelijk gemiddelde en ook hoger scoort dan in de vorige peilingen. De visie en missie van de HSV uit het strategisch beleidsplan, uitgewerkt in de schoolplannen lijken goed te landen en herkend te worden. Reden voor tevredenheid, echter vanuit ons motto dat je altijd moet blijven kijken naar verdere verbetermogelijkheden zullen een aantal acties worden opgepakt uit de peilingen. Per schoolteam gaat worden bekeken om welke verbeteracties het gaat.

Nog even de totaalscore voor de HSV:

Ouders geven ons een 8 (landelijk gemiddelde = 7,6)
Leerlingen geven ons een 8,42 (landelijk gemiddelde = 8,13)
Personeel geeft de HSV een 8,16 (landelijk gemiddelde = 7,72)

Met veel plezier complimenteer ik iedereen met deze fantastische resultaten die we hebben behaald in een lastig COVID jaar: alle reden om heel trots te zijn op onze club!

Lees meer »

Coronavirus

Update Coronavirus november 2021

Beste ouders en/of verzorgers,

Er zijn wat updates gemaakt in het protocol. Deze kunt u hier vinden: https://hsvdenhaag.nl/wp-content/uploads/2021/11/Protocol-Handelwijze-bij-symptomen-COVID-19-en-ventilatie-NL-november-2021.pdf

Lees meer »

HSV – Gegevensbescherming (AVG)

De HSV heeft zich gecommitteerd om transparant te zijn over hoe we de persoonlijke gegevens van uw kind gebruiken en bewaren. We werken voortdurend ons privacybeleid bij om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe normen die zijn geïntroduceerd door de Europese wet inzake gegevensbescherming, bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons bijgewerkte […]

Lees meer »